25/09/2019 Χ.Α.Ν.Θ. - ΗΡΩΝ: Παρουσίαση χορηγικής συμφωνίας | Παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας μεταξύ των αθλητικών ομάδων μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ και του ο

Share

510 total
60 video
242 photo
Views:

παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας μεταξύ των αθλητικών ομάδων μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ και του ομίλου ΗΡΩΝ μέγα χορηγού των ομάδων Χ.Α.Ν.Θ.

 Ο Όμιλος ΗΡΩΝ και η Χ.Α.Ν.Θ. ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στο πλαίσιο της μεγάλης χορηγίας του Νο1 ιδιώτη προμηθευτή και παραγωγού ενέργειας προς το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης.

Ο ΗΡΩΝ έφερε τη δύναμη της ενέργειας στα χέρια της Χ.Α.Ν.Θ, ως Μεγάλος Χορηγός των ομάδων Basket, Volley, Handball, αλλά και της Ακαδημίας Basket Παίδων για την αθλητική σεζόν 2019-2020.
ΗΡΩΝ & ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΕΪ & ΧΑΝΤΜΠΟΛ της Χ.Α.Ν.Θ. καρφώνουν μαζί φέτος τη μπάλα, στο καλάθι, πάνω από τον φιλέ και στην εστία!


Ευχαριστούμε από καρδιάς τον μεγάλο μας χορηγό, που αγκαλιάζει τις ομάδες της Χ.Α.Ν.Θ. και βοηθά την Οργάνωση να συνεχίσει να καλλιεργεί απερίσπαστα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.
 
Sort by Date | Views